Onze Diensten

Onze diensten

Wat we graag doen

Grondverzet

Onze deskundigheid in grondverzet stelt ons in staat om terreinen efficiënt te bewerken en aan te passen aan de specifieke behoeften van elk project, of het nu gaat om het egaliseren van bouwterreinen of het creëren van landschapskenmerken.

Straatwerk

Met toewijding aan kwaliteit en precisie leggen we duurzame straten en paden aan, die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ons straatwerk geeft uw omgeving een nieuwe dimensie.

Agarisch

Voor de agrarische sector bieden we een scala aan ondersteunende diensten, van grondbewerking tot oogstwerkzaamheden. Onze aandacht voor de specifieke eisen van de landbouwsector zorgt voor een succesvolle groei en oogst.

Verhuur

Ontdek onze uitgebreide verhuuropties voor grondwerk- en straatwerkapparatuur, inclusief graafmachines, shovels, trilplaten en meer. Met flexibele huurperiodes en hoogwaardige apparatuur helpen we u bij het voltooien van uw projecten op tijd en binnen budget. Vertrouw op René Peterse Dienstverlening voor deskundige ondersteuning en betrouwbare verhuuroplossingen die aan uw specifieke eisen voldoen.

Blijf op de hoogte

Laten we er samen iets moois van maken